Sunday Millionin voitto Suomeen, ”EVERFR0ST”:lle $142.424 tilipäivä

13.10.2016

PokerStarsin suosittu sunnuntaiturnaus Sunday Million käytiin pitkästä aikaa suomalaiskomennossa. Nimimerkki ”EVERFR0ST” oli lopulta massiivisen fieldin paras kotiuttaen urakastaan mukavasti reilut sataneljäkymmentätuhatta dollaria.

Finaalipöytään pienimmällä stäkillä lähtenyt suomalainen nousi nopeasti merkkijohtoon muutamalla isolla kädellä ja loppu olikin sitten yksipuolista näytöstä. Iso lunastus on ainakin tällä nimimerkillä pelaajan ensimmäinen, joten pelikassa saattaa olla tämän jäljiltä uusissa lukemissa.

Vastaavia uutisia:

  1. Sunday Million päättyi suomalaisjuhliin – ”kongolainen” voitti
  2. Viiden miljoonan dollarin Sunday Millionissa heikkoa suomalaismenestystä
  3. Suomalainen ”ZeroG85” pelasi Sunday Million -finaalipöydässä
Valikko