Pokerin opetussivustot

Pokerin perustiedot voi oppia pienen harjoittelun jälkeen lukemalla esimerkiksi meidän pokerioppaan. Kun halutaan kehittyä pelissä uudelle tasolle ovat pokerin opetussivustot harkinnan avoinen askel.

Opetussivustojen ainoa miinus on siinä, että ne maksavat. Mutta se mitä opetussivustojen kautta voi oppia, tulee pieni kuukausimaksu maksamaan itsensä moninkertaisena takaisin.

Alla olevasta listauksesta löydät markkinoiden parhaat pokerin opetussivustot.

Opetussivustolistaus

Sivusto Ilmainen kokeilu Hinta Ladattavat videot Paras peleihin Arvosana Siirry
Deuces Cracked 7 päivää 29 $ / kk Kyllä Holdem 9/10 Siirry
Advanced Poker Training - 10 $ /kk - Holdem 9/10 Siirry
Bluefire Poker 7 päivää 30 $ / kk Kyllä Omaha 8/10 Siirry
PokerSavvy Plus 7 päivää 25 $ / kk Kyllä MTTs 8/10 Siirry
Cardrunners 7 päivää Alk. 30 $ / kk Kyllä HU 7/10 Siirry
SitnGo Grinders - Alk. 39 $ / video Kyllä SNGs 7/10 Siirry

1. Deuced Cracked – Tämä on yksi markkinoiden vanhin opetusvideoihin keskittynyt  sivusto. Sivusto on erityisesti keskittynyt 6-max holdem-peleihin. Sivustolta löytyy li 1200 videoita ja keskustelufoorumi, jossa voi kysellä mieltä askartelevia pokeristrategioita. 7 päivän ilmainen kokeilu jonka jälkeen 29 dollaria kuukaudessa.

2. Cardrunners – Pokeriammattilaisen Taylor ”Green Plastic” Cabyn ylläpitämä opetussivusto, joka on erikoistunut myös NL Holdem-peleihin. Kuukausimaksut alkaen 30 dollari+100 dollarin liittymismaksu.

3. Advanced Poker Training – Tämä sivusto on täysin erinlainen kuin perinteiset opetusvideosivustot. Advanced Poker Training tarjoaa pokeriohjelmiston, jossa pelataan tasokkaita konevastustajia vastaan saaden näilta kehitettävää palautetta omasta pelistä. Hinnat ovat alkean 10 dollaria kuukaudessa vuoden sitoumuksella.

Valikko