Pokerihuoneet

Pokerihuoneet testissä! Hyvän pokerihuoneen valitseminen ei ole aivan niin helppoa kuin luulisi. Markkinoilla on useita kymmeniä pokerihuoneita, jotka kilpailevat  kuumeisesti uusista pelaajista. Tällöin varsinkin uusi nettipokerinpelaaja voi mennä sekaisin eikä tiedä mikä valita omaksi pelipaikakseen. Hyvä pokerihuone on luotettava, ohjelmisto toimii hyvin, pelejä on tarjolla riittävästi ja palautukset ja bonukset ovat kunnossa. Alapuolella esitellyt pokerihuoneet suorittavat myös kaikki rahansiirrot ja voittojen kotiutukset ilman viiveitä.

Suosittelemme, että avaat pelitin muutamaan suosituimpaan pokerihuoneeseen ja arvioit itse mikä pelipaikka mielyttää sinua eniten. Pelikassan hajauttaminen kahdelle tai kolmelle eri sivustolle on järkevää myös siitä syystä, että voit näin valikoida parhaat päältä pelipöytien ja peliseuran suhteen.

Parhaat pokerihuoneet 2016

Pelihuone Bonus VIP-ohjelma Arvostelu
William Hill 1500 € VIP Arvostelu »
Betsafe 1000 € 30 % Arvostelu »
GUTS Pokeri 1000 € VIP Arvostelu »
888poker 400 $ VIP Arvostelu »
Pokerihuone 1000 € 30% Arvostelu »
TonyBet 500 € 100% Arvostelu »
Betsson 1000 € 30 % Arvostelu »

tuomasnylund.fi esittelee ja arvostelee netin suosituimmat pokerihuoneet. Arvostelut on kirjoitettu kokeneiden pokerinpelaajien toimesta, jotka ovat antaneet perustietojen lisäksi puolueettoman arvion pokerihuoneesta. Arvioissa on otettu huomioon pokerihuoneen pelaajamäärä, ohjelmisto, pelivalikoima, asiakaspalvelu ja rahansiirtomahdollisuudet.

Valikko