Full Tilt Poker

Full Tilt Poker
  • Bonus: 600 $
  • VIP-ohjelma: Max 65 %
Bonuskoodi:
Näin lunastat bonuksesi: 1. Tyhjennä evästeet 2. Klikkaa avaa pelitili painiketta 3. Luo uusi pelitili

Yleistietoa Full Tilt Poker -sivustosta

Full Tilt Poker operoi EU-lisenssillä (Isle of Man), joten voitot ovat suomalaisille verovapaita. Full Tiltin omistaa maltalainen Rational FT Enterprises. Saitin pokeriohjelmisto toimii sekä Windowsissa että Macissa.

Fulll Tilt Pokerilla on tarjolla todella laaja valikoima eri pokeripelejä. Pelit pyörivät vilkkaina niin käteis- kuin turnauspöydissäkin.

Pelaajapalkinnot

Pelaajia palkitaan Edge-palkinto -ohjelmassa. Siinä voi saavuttaa VIP-tasoja ja lunastaa palkintoja (esim. käteis- ja turnauslippuja sekä pääsyn Diamond Edge -kauppaan). Pelaajan VIP-taso määräytyy kerättyjen Full Tilt -pisteiden keskiarvon perusteella.

Korkein VIP-taso on Black Card ja tämän statuksen saavuttaneille on luonnollisesti tarjolla parhaat palkinnot.

Bonustiedot

Full Tiltin ensitalletusbonus on 100 % aina 600 dollariin saakka. Itse asiassa, pelaajan kolme ensimmäistä talletusta lasketaan bonukseen (aina 600 dollariin saakka). Esimerkki: Teet kolme erillistä talletusta 60 päivän sisään ensimmäisestä talletuksestasi näin: 1) 100$, 2) 75$ ja 3) 50$, eli talletat yhteensä 225$ ja olet oikeutettu yhteensä 225$:in bonukseen.

Bonus ansaitaan oikean rahan peleissä keräämällä Full Tilt -pisteitä. Bonus vapautetaan pelitille joko 10 prosentin erissä (suhteessa alkuperäiseen talletussummaan) tai 20 dollarin erissä sen mukaan, kumpi on pienempi.

Bonus vapautuu 1 dollari per 25 Full Tilt -pistettä. Esimerkiksi 10 dollarin bonuserän vapauttamiseksi pelaajan tarvitsee kerätä 250 Full Tilt -pistettä.

[query id=4]

Perustiedot

Kotisivut: www.fulltiltpoker.com
Bonus: 100 % 600 $ asti
VIP-ohjelma: 10-30 % pisteohjelma, joka perustuu pelimäärään
Ohjelman tyyppi: Maksetaan viikoittain pelitilille
Verkko: Oma
Lisenssi: EU-lisenssi Isle of Man (verovapaa)
Talletusvaihtoehdot: Tilisiirto, Mastercard , Moneybookers, NETELLER, Visa Electron

Kuvankaappaukset

Full Tilt Poker kuva 1 Full Tilt Poker kuva 2